OM NÆRINGSHAGEN ØSTFOLD

Næringshagen Østfold arbeider med utvikling, vekst og nyskapning i Østfold.
Dette gjør vi gjennom rådgivning og oppfølging av entrepenører, kompetanseheving, nettverksbygging, prosjektledelse og -utvikling.

 

Kort historikk

Næringshagen Østfold ble etablert i 2002 basert på et ønske om å kunne bidra til positiv utvikling i Rakkestad og Indre Østfold. Etterhvert har driften utvidet seg til å ha hele Østfold som arbeidsomeråde.

Næringshagen Østfold er en del av Næringshagene i Norge med den målsetting å drive regional næringsutvikling. Vi er støttet av SIVA og Østfold fylkeskommune.

Næringshagen Østfold er en 100 prosent privateid bedrift som holder til i Liensgården i sentrum av Rakkestad.

Arbeidsområder

Det er av stor betydning for Mobilslakt AS å være målbedrift i Næringshagen Østold. Det er nyttig å møte andre målbedrifter i fellesmøter der vi kan løfte felles problemområder med dyktige fagpersoner. Av spesiell verdi er rådgivning og motivasjon i forhold til utvikling av egen bedrift.

 

Torill Malmstrøm Mobilslakt AS

VÅRE ANSATTE

Daglig leder
Frederikke Stensrød
Frederikke Stensrød
Daglig leder

Frederikke Stensrød er en markant Østfoldpolitiker og hun har vært sentral både for FrP i flere perioder i Østfold fylkeskommune og som varaordfører i Råde kommune. Hun har erfaring fra flere styrer i fylket og innehar nasjonale og internasjonale verv. Hun har selv erfaring som gründer og har etablert og solgt flere bedrifter.

 

Epost: frederikke@naringshagenostfold.no
Mob: 906 24 295

Kommunikasjonsansvarlig
Trine von Storm
Trine von Storm
Kommunikasjonsansvarlig

Trine von Storm er kommunikasjonsansvarlig i Næringshagen Østfold AS, og har spesialkompetanse innen design, kommunikasjon og merkevarebygging.

Hun har også ansvar for kompetanseforum og bistår også målbedrifter og prosjekter med kommunikasjonsrådgivning.

Trine er utdannet som grafisk designer og har drevet eget designstudio siden 2003. Hun er også gründer og designer for Hotel Fønix, en merkevare for barn.

Epost: trine@naringshagenostfold.no
Mob: 997 15 995

 

STYRET I NÆRINGSHAGEN ØSTFOLD

  • Bjørn Lier, styreleder.
  • Audun Øgrim, styremedlem.
  • Kjell Arne Græsdal, styremedlem.
  • Sigrid Holm Skaarer, styremedlem.
  • Nils Johan Skaarer, styremedlem.
Våre støttespillere og samarbeidspartnere