OM NÆRINGSHAGEN ØSTFOLD

Næringshagen Østfold arbeider med utvikling, vekst og nyskapning i Østfold.
Dette gjør vi gjennom rådgivning og oppfølging av entrepenører, kompetanseheving, nettverksbygging, prosjektledelse og -utvikling.

 

Kort historikk

Næringshagen Østfold ble etablert i 2002 basert på et ønske om å kunne bidra til positiv utvikling i Rakkestad og Indre Østfold. Etterhvert har driften utvidet seg til å ha hele Østfold som arbeidsomeråde.

Næringshagen Østfold er en del av Næringshagene i Norge med den målsetting å drive regional næringsutvikling. Vi er støttet av SIVA og Østfold fylkeskommune.

Næringshagen Østfold er en 100 prosent privateid bedrift som holder til i Liensgården i sentrum av Rakkestad.

Arbeidsområder

Det er av stor betydning for Mobilslakt AS å være målbedrift i Næringshagen Østold. Det er nyttig å møte andre målbedrifter i fellesmøter der vi kan løfte felles problemområder med dyktige fagpersoner. Av spesiell verdi er rådgivning og motivasjon i forhold til utvikling av egen bedrift.

 

Torill Malmstrøm Mobilslakt AS

VÅRE ANSATTE

Daglig leder
Anders Johansen
Anders Johansen
Daglig leder

Anders Johansen er daglig leder i Næringshagen Østfold AS, han har utdannelse fra Universitetet på Ås, med retning produktutvikling og prosessfag innen næringsmiddelfag. Han har lang erfaring ifra ulike produksjonsbedrifter, med blant annet arbeid i produksjon og daglig lederskap. Anders har et skarpt øye for utbedring og effektiviseringer i produksjonsbedrifter, også med et stort fokus på HMS i alle ledd.

Anders har selv erfaring som selvstendig næringsdrivende og har derav god forståelse av å drive egen virksomhet. 

Epost: anders@naringshagenostfold.no
Mob: 950 68 615

Kommunikasjonsansvarlig
Trine von Storm
Trine von Storm
Kommunikasjonsansvarlig

Trine von Storm er kommunikasjonsansvarlig i Næringshagen Østfold AS, og har spesialkompetanse innen design, kommunikasjon og merkevarebygging.

Hun har også ansvar for kompetanseforum og bistår også medlemsbedrifter og prosjekter med kommunikasjonsrådgivning og konseptutvikling.

Trine er utdannet som grafisk designer ved Westerdal School of Communication og har drevet eget designstudio siden 2003. Hun er også gründer og designer for Hotel Fønix, en merkevare for barn.

Epost: trine@naringshagenostfold.no
Mob: 997 15 995

 

STYRET I NÆRINGSHAGEN ØSTFOLD

  • Bjørn Lier, styreleder.
  • Audun Øgrim, styremedlem.
  • Kjell Arne Græsdal, styremedlem.
  • Sigrid Holm Skaarer, styremedlem.
  • Nils Johan Skaarer, styremedlem.
Våre støttespillere og samarbeidspartnere